Izložba radova Sretena Milatovića i Ratka Odalovića u A GALERIJI

U četvrtak, 02. jula sa početkom u 20 časova, u A GALERIJI (Trim Centar Nikšić), biće otvorena izložba skulptura Sretena Milatovića i crteža Ratka Odalovića. Izložba je, tokom marta i aprila ove godine, bila predstavljena makedonskoj publici u Nacionalnoj galeriji Makedonije u Skoplju, u izložbenom prostoru Ćifte amam.

Sreten Milatović je rođen 1966. godine u Nikšiću. Završio je Akademiju likovnih umjetnosti, odsjek Kiparstvo, u Sarajevu 1992. godine u klasi profesora Alije Kučukalića. Magistrirao je 2007. godine na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju. Od 2009. godine radi u zvanju docenta na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, ALU – Trebinje. Više puta je nagrađivan za svoj rad i učestvovao je na brojnim izložbama u zemlji i inostranstvu.

Ratko Odalović je rođen 1964. godine u Grahovu, Crna Gora. Završio je Fakultet likovnih umjetnosti u Beogradu 1990. godine, u klasi profesora Živojina Turinskog. Magistrirao je 1993. godine na istom fakultetu. Više puta je nagrađivan za svoj rad i učestvovao je na brojnim izložbama u zemlji i inostranstvu. Radi kao vanredni profesor na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju.

Realizaciju izložbe omogućili su Trim Centar Nikšić i Opština Nikšić.

Proslava DANA NEZAVISNOSTI / Restoran Trim

U četvrtak 21.05. Restoran Trim organizuje proslavu DANA NEZAVSNOSTI. Prisutni će imati priliku da uživaju u muzici uživo. Gostuju BAKA & IGOR. PROSLAVIMO ZAJEDNO!
Informacije i rezervacije na broj 069 194 838.

Izložba crteža Petra Delijevića u Galeriji A / Trim Centar Nikšić

U subotu, 18. aprila sa početkom u 20 časova, u galeriji „A“ (Trim Centar Nikšić) biće otvorena izložba crteža nikšićkog umjetnika, Petra Delijevića. Na izložbi će biti predstavljeni crteži iz autorove najnovije produkcije.

Delijević Petar, rođen je 1983. godine u Nikšiću. Diplomirani je student Fakulteta Likovnih Umjetnosti u Beogradu, grafički odsjek, mentor profesor Dragan Momirov. 2008 godine je dobio nagradu “Putujemo po Evropi” kao jedan od 200 nagradjenih studenata Univerziteta Beograd. Ove godine je i dobitnik pohvalnice za inovativan pristup crtačkom mediju na tradicionalnom 48. Hercegnovskom zimskom salonu umjetnosti. 2013. godine, na Fakultetu za umjetnost i dizajn u Beogradu,je završio i master studije u klasi profesora Vladimira Radišića. Imao je tri samostalne i više kolektivnih izložbi u Crnoj Gori i Srbiji.
Za njega umjetnost predstavlja ,,način ispoljavanja svih vrijednosti bića i njegove sveukupnosti. To se sve dešava usled neobjašnjive potrebe da sadržaj misaonog svijeta, polazeći od unutrašnjeg mentalnog i nematerijalnog ka konačnom spoljašnjem fizičkom i materijalnom, nastavi svoj put kroz kontinuirani proces reprezentacije (prikazivanja) i recepcije (usvajanja).’’

Izložbu u galeriji ,,A’’ će otvoriti Ljiljana Karadžić, istoričarka umjetnosti.
Realizaciju izložbe omogućili su Trim Centar Nikšić i Opština Nikšić.

FLAJER FB

08.MART 2015 / LIKOVNA IZLOŽBA / ”A” GALERIJA / TRIM CENTAR NIKSIC

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete otvaranju izložbe koja se organizuje povodom ”Dana žena” u našoj galeriji u saradnji sa Kulturnim Centrom PUNKT. Izložba će biti otvorena u nedjelju 08. marta u 20h.

Izjava za press KC PUNKT:

Nakon uspješnog otvaranja Kulturnog Centra PUNKT u Domu Vojske Nikšić, naš kreativni tim nastavlja sa aktivnostima u domenu promovisanja umjetnika koji žive i stvaraju u Nikšiću, kao i onih kojima je Nikšić rodni grad. Vođeni vizijom umjetnosti i kulture dostupne svima, organizujemo izložbu deset umjetnica iz Nikšića, kojom želimo da promovišemo žensko stvaralaštvo i da tako inspirišemo sve žene da budu kreativne u borbi za svoja prava. Simbolično, datum otvaranja izložbe je 8. mart – međunarodni dan žena, kojim se širom svijeta obilježava borba za ekonomsku, političku i društvenu rodnu ravnopravnost i dostignuća žena u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ovaj datum je simbol djelovanja svih žena koje više od vijeka pokreću, podstiču i mijenjaju svijet, čineći ga ravnopravnijim za generacije koje dolaze. Sa A GALERIJOM, čiji upravni odbor čine renomirani likovni stvaraoci prof. Ilija Branko Burić, prof. Ratko Odalović i prof. Rajko Todorović, KC PUNKT započinje saradnju koja ima za cilj ujediniti, promovisati i ujedno obogatiti kulturni program grada Nikšića i regiona. Namjeravamo da ova izložba postane tradiocionalna manifestacija koja će iz godine u godinu promovisati nove umjetničke izraze i kao takva poprimiti regionalni karakter.

Doček Nove godine u restoranu Hotela Trim

Pozivamo Vas da novogodišnje večeri provedete u prijatnom ambijentu restorana hotela Trim. Za doček Nove, organizovana je svečana večera uz muziku uživo, gostuju Miloš Radoš & Miloš Grubač; drugo veče je organizovana repriza dočeka, a treće večeri imaćete priliku da uživate u izuzetnoj muzičkoj izvedbi Gorana Stjepčevića. Ulaz je od 20:00- 21:00h.

NE PROPUSTITE NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE U GRADU!!!

Izložba crteža u umjetničkoj galeriji Hotela Trim

U srijedu, 17. decembra sa početkom u 19 časova u Galeriji “A“ , biće otvorena samostalna izložba crteža Milke Delibašić. Izložbu će otvoriti redovni profesor na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju, akademski slikar Ilija Branko Burić.
Milka Delibašić je rođena 1989. godine u Nikšiću. Završila je Fakultet likovnih umjetnosti na Cetinju, studijski program Grafika. Studijski je boravila 2011. godine na fakultetu Pont-Aven School of Contemporary Art, Pont-Aven, Francuska. Dobitnica je stipendije Eastern Europe grant za pohađanje kursa ‘’Drawing-idea,context, picture’’ na Akademiji lijepih umjetnosti u Salzburgu 2014. godine. Iste godine je rezidencijalno boravila u Cite Internationale Des Arts u Parizu. Predstavljala je Crnu Goru u oblasti fotografije na Igrama frankofonije održanim u Nici 2013. godine. Više puta je nagradjivana za crtež i uspješne studije. Imala je tri samostalne i više kolektivnih izložbi u Crnoj Gori, Srbiji, Francuskoj i Austriji.

Katalog/Izložba crteža ”MONOLOG”-Milka Delibasic 

Teretana- niže cijene usluga za dame i paketi popusta za oba pola

Nove cijene za dame:

3 puta nedjeljno na mjesečnom nivou 15,oo e; 4 puta nedjeljno na mjesečnom nivou 20,oo e; svaki dan na mjesečnom nivou 25,oo e 

Paket 3 mjeseca:  

 – cijena paketa za muškarce je 90,oo e umjesto 105,oo e; – cijena paketa za dame je 60,oo e umjesto 75,oo e

(Popust paket se odnosi na cijene za korišćenje teretane svaki dan na mjesečnom nivou.)

This slideshow requires JavaScript.