O nama

Nikšićki Hotel Trim**** se nalazi u samom srcu grada, neposredno iza saborne Crkve Svetog Vasilija Ostroškog i u hladu borovih šuma Trebjese, zaštićenog predjela i omiljenog izletišta građana Nikšića.

Prijatno kameno zdanje okruženo je teniskim terenima, dvjema velikim terasama kao i parkingom i raspolaže sa 36 ležajeva raspoređenih u četiri apartmana sa balkonima, devet dvokrevetnih, jednom trokrevetnom i četvorokrevetnom sobom koje su opremljene rustičnim namještajem od plemenitih sorti drveta iz crnogorskih šuma. Gostima su pored teniskih terena na raspolaganju i sala za male sportove, moderna i bogato opremljena teretana, a nakon sportskih aktivnosti tu je sauna, djakuzi kada, ali i poliklinika sa internom, hirurškom, pedijatarskom ambulantom koja je čitav dan na raspolaganju posjetiocima. Odmah iza hotelskog kompeleksa prolazi Trim staza koja obilazi brdo Trebjesu u dužini od 12 kilometara, dok je samo brdo ispresijecano stazama za šetnju i uređenim vidikovcima sa kojih se pruža pogled na Nikšićko polje. Hotel raspolaže sa restoranom u kojem se prepliću mirisi internacionalne i domaće kuhinje, a posebnu draž jelima daje peć na bukova drva iz koje izlaze nevjerovatno ukusne pice i drugi specijaliteti. Za ljubitelje umjetnosti, u okviru hotela postoji moderna galerija čiji umjetnički savjet sastavljen od vrhunskih umjetnika iz Crne Gore, svakoga mjeseca sugrađanima i gostima priredi po neko prijatno iznenađenje u vidu izložbi slika, pjesničkih večeri i druženja sa renomiranim umjetnicima zemlje i svijeta.

IZLETI

Višednevni boravak u hotelu Trim gosti mogu iskoristiti i za aktivnosti u prirodi koje će im sigurno ostati u trajnoj uspomeni. Na sedam kilometara od hotela nalazi se vještačko jezero Krupac sa divnom plažom i mogućnostima upražnjavanja svih vodenih sportova kao što je vožnja kajakom, plivanje, a za ljubitelje ribolova tu je bogat izbor slatkovodnih riba. Gosti koji vole ekstremniju varijantu provođenja odmora sigurno će izabrati kanjoning, avanturistički sport koji je sve popularniji u svijetu. A na samo 46 kilometara od hotela Trim nalazi se kanjon Nevidio pravi biser koji je samo prošle godine posjetilo više hiljada ljudi. Hotel Trim svojim gostima obezbjeđuje najpovoljniju i najprofesionalniju ponudu prolaska kroz ovaj kanjon, čuven po svojoj ljepoti i po činjenici da je poslednji otkriveni kanjon u Evropi. Planine koje gravitiraju Nikšićkom polju takođe nude nezaboravan užitak za ljubitelje prirode, posjeta Kapetanovom Jezeru, vrhovima Vojnika i Budoša, zajedno sa profesionalnim vodičima sigurno će svakom od gostiju Trima ostati u nezaboravnoj uspomeni. Za one koji nakon što zadovolje tijelo žele i duši priuštiti užitak, tu je posjeta jednom od najvećih pravoslavnih svetilišta: manastiru Ostrog koja se takođe nalazi u ponudi ovoga hotela.

Vaše je samo da nas posjetite i da nam povjerite vaše želje, mi smo tu da ih ispunimo.

Dobrodošli.

Hotel Trim Nikšić

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s